Openingsuren na de lockdown.  

Eventuelen sluitingsdagen omdat we ook duikopleidingen geven.

 

Beste klant,

Sinds begin mei is de winkel terug open op de normale uren.

De algemene maatregelen  tegen het coronavirus gelden ook bij ons.  Wij zorgen ervoor  dat alles wat je wil passen voldoende ontsmet werd.  De kranen van duikflessen ,die gevuld moeten worden , worden ontsmet voor en na het vullen. Er kunnen maximaal 3 personen tegelijk binnen in de winkel. En het mondmasker is verplicht.

 

Wij verkopen  niet alleen duik materiaal maar geven ook opleidingen. Door de corona crisis hebben de opleidingen  natuurlijk wat achterstand opgelopen . Dit gaan we zo snel als mogelijk  bijwerken. Daarom zou het kunnen dat de winkel op bepaalde momenten niet open zal zijn.  Wij vragen u begrip hiervoor.  Sluitingsdagen/uren zullen op de website aangekondigd worden.

Verschillende winkels kiezen ervoor om hun klanten op afspraak te ontvangen. Ik vind dit een goed idee. Als je dit wenst en of als je zeker wil zijn dat we er zijn telefoneer ons of stuur een mailtje info [at] prodiving [dot] be

<p><span style="font-size: 14pt;"><strong>Nieuw adres Diepenbekerweg 8/3 - 3500 Hasselt - Nouvelle adresse</strong></span></p>

OVER ONS

Pro Diving, opgericht in 1963, was een van de eerste watersportzaken van Belgie die zich toegelegd heeft op duiksport en zwemsport. 

Pro Diving heeft zich niet alleen toegelegd op de verkoop van materialen maar ook op onderhoud van watersportartikelen en in opleiding van watersporten.

Sinds 1995  vertegenwoordigd Pro Diving ook de technische opleidings organisatie IANTD in Benelux, Zwitserland en Frankrijk. 

 

                         OPENINGSUREN

                         Dinsdag en Donderdag van 12u00 tot en met 20u00
                         Woensdag, Vrijdag en Zaterdag van 10u00 tot en met 18u00

 

                         CONTACT

                         info@prodiving.be

                         tel (0032) (0)11 24 11 45

                         Diepenbekerweg 8 3500 Hasselt
                         

 

In onze webshop

Prodiving

Diepenbekerweg 8/3

3500 Hasselt

Tel 011 24 11 45
Fax 011 23 11 34 

info [at] prodiving [dot] be

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Comments